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Ethel S.E. Flores
Ethel S.E. Flores
Profesional Principal CONICET
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Título
Citado por
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Año
Atti Accad. Nazl. Lincei, Rend
F Danusso, G Moraglio, E Flores
Classe Sci. Fis. Mat. Nat 25, 520, 1958
411958
Enthalpy, heat capacity and thermal conductivity of boneless mutton between− 40 and+ 40° C
AM Tocci, ESE Flores, RH Mascheroni
LWT-Food Science and Technology 30 (2), 184-191, 1997
371997
Gas-Solid Potentials for N2, O2, and CO2 Adsorbed on Graphite, Amorphous Carbons, Al2O3, and TiO2
LEC de Torre, ES Flores, JL Llanos, EJ Bottani
Langmuir 11 (12), 4742-4747, 1995
371995
SO2 Physisorption on Exfoliated Graphite
JL Llanos, AE Fertitta, ES Flores, EJ Bottani
The Journal of Physical Chemistry B 107 (33), 8448-8453, 2003
252003
Characterization of shungite by physical adsorption of gases
LE Cascarini de Torre, AE Fertitta, ES Flores, JL Llanos, EJ Bottani
Anales de la Asociación Química Argentina 92 (4-6), 51-58, 2004
242004
Effect of acid oxidation treatment on adsorption properties of arc-discharge synthesized multiwall carbon nanotubes
JL Vicente, AG Albesa, JL Llanos, ESE Flores, AE Fertitta, DB Soria, ...
The Journal of the Argentine Chemical Society 98, 2011
202011
Determination of heat transfer coefficients for continuous belt freezers
ES Flores, RH Mascheroni
Journal of Food Science 53 (6), 1872-1876, 1988
201988
Enthalpy, heat capacityand thermal conductivity of boneless mutton between-40 and+ 40℃
AM Tocci
Lebensm.-Wiss. u.-Technol. 30, 184-191, 1997
111997
Thawing time of blocks of boneless or minced meats. Measure and prediction for different types of equipments
ES Flores, H Bazán, A De Michelis, RH Mascheroni
Latin American Applied Research 23, 79-87, 1993
81993
Theoretical and experimental study of thawing of frozen food blocks by aspersion with water
ES Flores, RH Mascheroni
Latin American Journal of Heat and Mass Transfer 7, 263-279, 1983
81983
Nitrogen physisorption on modified silica surfaces
LE Cascarini de Torre, ES Flores, EJ Bottani
Langmuir 16 (4), 1896-1901, 2000
52000
Descongelación de Bloques de Carnes por Aspersión con Agua. Predicción de Perfiles de Temperatura y Tiempos de Descongelación
ES Flores, RH Mascheroni
Mecánica Computacional 1 (8), 196-208, 1985
11985
Montaje de un laboratorio de ciencias en la escuela media: primer año de implementación, conclusiones y desafíos
M Rafti, JL Vicente, HR Sánchez, F Bragagnolo, A Di Paolantonio, ...
XI Congreso Iberoamericano de Extensión Universitaria “Integración extensión …, 2011
2011
Technical and experimental study of thawing of frozen food blocks under industrial conditions
RH Flores, Ethel S.,Mascheroni
Lat.Am.J. Heat Mass Transfer 7, 263-279, 1983
1983
ESTUDIO TEORICO Y EXPERIMENTAL DE LA DESCONGELACIO:.; POR ASPERSION CON AGUA DE BLOQUES DE PRODUCTOS ALIMENTICIOS
ES FLORES, RH MASCHERONI
SÍNTESIS, CARACTERIZACIÓN Y APLICACIONES DE NANOPARTÍCULAS
MRCONF POROSOS, L CARLOS, E FLORES, J LLANOS, E FERTITTA, ...
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–16