Estilos de aprendizaje de los alumnos de ingeniería según la programacion neuro lingüística AM Tocci Revista de estilos de aprendizaje 6 (12), 2013 | 92 | 2013 |
Caracterización de perfiles de estilos de aprendizaje en alumnos de Ingeniería según el modelo de Felder y Silverman AM Tocci Revista de estilos de aprendizaje 8, 2015 | 48 | 2015 |
Heat and mass transfer coefficients during the refrigeration, freezing and storage of meat, meat products and analogues. AMTRH Mascheroni. Journal of Food Engineering 26, 147-160, 1995 | 44 | 1995 |
Enthalpy, heat capacity and thermal conductivity of boneless mutton between− 40 and+ 40° C AM Tocci, ESE Flores, RH Mascheroni LWT-Food Science and Technology 30 (2), 184-191, 1997 | 37 | 1997 |
Characteristics of differential scanning calorimetry determination of thermophysical properties of meats AM Tocci, RH Mascheroni LWT-Food Science and Technology 31 (5), 418-426, 1998 | 35 | 1998 |
Characteristic of DSC determination of thermophysical properties of meats. AMTRH Mascheroni. Lebensmittel- Wissenscheft &Technologie 31, 418-426, 1998 | 35* | 1998 |
Freezing times of meat balls in belt freezers: experimental determination and prediction by different methods AM Tocci, RH Mascheroni International journal of refrigeration 17 (7), 445-452, 1994 | 32 | 1994 |
Some thermal properties of fresh and osmotically dehidrated kiwi fruti above and below initial freezing temperature. AMTRH Mascheroni. Journal Food Engeneering 88, 20-27, 2008 | 31* | 2008 |
Numerical models for the simulation of the simultaneous heat and mass transfer during food freezing and storage AM Tocci, RH Mascheroni International Communications in Heat and Mass Transfer 22 (2), 251-260, 1995 | 28 | 1995 |
Enseñanza para la comprensión en un curso de química a distancia de nivel básico universitario. El blog como herramienta de trabajo A Jubert, C Pogliani, AM Tocci, A Vallejo Avances en Ciencias e Ingeniería 2 (1), 97-106, 2011 | 16 | 2011 |
Enthalpy, heat capacityand thermal conductivity of boneless mutton between-40 and+ 40℃ AM Tocci Lebensm.-Wiss. u.-Technol. 30, 184-191, 1997 | 11 | 1997 |
Química a distancia para alumnos del ciclo básico de Ingeniería A Jubert, C Pogliani, AM Tocci, A Vallejo Educación química 23 (1), 16-22, 2012 | 6 | 2012 |
Determinación por calorimetría diferencial de barrido de la capacidad calorífica y entalpía de frutas parcialmente deshidratadas en soluciones acuosas concentradas de azúcar. AMTRH Mascheroni. Equipos y Procesos para la Industria de Alimentos, Propiedades Físicas de …, 1996 | 6* | 1996 |
Determination of heat transfer coefficients and freezing times of meat balls in blast freezers AM Tocci, RH Mascheroni Progress in the Science and Technology of Refrigeration in Food Engineering …, 1990 | 6 | 1990 |
Determination of specific heat and enthalpy of melting by differential scanning calorimetry: Application to osmodehydrated fruits AM Tocci, EA Spiazzi, RH Mascheroni High Temperatures. High Pressures (Print) 30 (3), 357-363, 1998 | 4 | 1998 |
Modelling and numerical simulation of the Simultaneous heat and mass transfer during food freezing and storage. AMTRH Mascheroni. Advanced Computational Methods in Heat Transfer III, 579-586, 1994 | 4* | 1994 |
E-learning course for first year Engineering students A Jubert, C Pogliani, AM Tocci, A Vallejo Educación química 23 (1), 16-22, 2012 | 2 | 2012 |
Método numérico para la predicción de transferencia simultánea de calor y materia en la refrigeración y congelación de alimentos AM Tocci, RH Mascheroni Mecánica Computacional 11 (1), 21-30, 1991 | 2 | 1991 |
Avances en Ciencias e Ingeniería MCJ Rojas Revista de divulgación científicatécnica, 0718-8706, 2015 | 1 | 2015 |
Actividades de enseñanza con objetos de aprendizaje AM Tocci II Jornadas Nacionales de TIC e Innovación en el Aula, 2012 | 1 | 2012 |