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Carolina Busso Casati
Carolina Busso Casati
Profesora Perfil Investigador Universidad Católica Argentina
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Año
Glass transition temperatures and some physical and sensory changes in stored spray-dried encapsulated flavors
BC Carolina, S Carolina, MC Zamora, C Jorge
LWT-Food Science and Technology 40 (10), 1792-1797, 2007
532007
Relationships between colour parameters, phenolic content and sensory changes of processed blueberry, elderberry and blackcurrant commercial juices
CB Casati, V Sánchez, R Baeza, N Magnani, P Evelson, MC Zamora
International journal of food science & technology 47 (8), 1728-1736, 2012
482012
Thermal degradation kinetics of monomeric anthocyanins, colour changes and storage effect in elderberry juices
CB Casati, R Baeza, V Sanchez, A Catalano, P López, MC Zamora
Journal of Berry Research 5 (1), 29-39, 2015
382015
Physicochemical properties and bioactive compounds content in encapsulated freeze-dried powders obtained from blueberry, elderberry, blackcurrant and maqui berry
CB Casati, R Baeza, V Sánchez
Journal of Berry Research 9 (3), 431-447, 2019
252019
Glass transition temperatures and some physical and sensory changes in stored spray-dried encapsulated flavors
C Busso Casati, C Schebor, MC Zamora, J Chirife
Food science and technology 40, 2007
212007
Comparison of the kinetics of monomeric anthocyanins loss and color changes in thermally treated Blackcurrant,Maqui Berry and Blueberry pulps from Argentina.
C Busso Casati, R Baeza, V Sanchez
Journal of Berry Research, 2016
162016
Estabilidad de polifenoles y caracterización físico-química y sensorial en pulpas de frutos rojos en relación a los procesos tecnológicos para la obtención de alimentos e …
CI Busso Casati
Universidad de Buenos Aires, Facultad de Farmacia y Bioquímica- Universidad …, 2016
15*2016
Physicochemical properties and anthocyanin content of commercially manufactured elderberry jams from Patagonia (Argentina)
R Baeza, C Busso, V Sanchez, P López, J Chirife
International Journal of Food Engineering 20 (1), 17-26, 2024
2024
Obtención de productos deshidratados en base a frutos rojos y cerezas
R Baeza, V Sánchez, CB Casati
ICU. Investigación, Ciencia y Universidad 3 (4), 42-42, 2019
2019
Estudio de la cinética de degradación de antocianinas y color durante el almacenamiento de jugos de cassis y sauco
C Busso Casati, VE Sanchez, R Baeza
Ministerio de Ciencia y Tecnología de la provincia de Córdoba, 2017
2017
Estudio de la cinética de degradación de antocianinas y color durante el almacenamiento de jugos de cassis y sauco.
C Busso, V Sanchez, R Baeza
Actas del VI Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos …, 2016
2016
Estudio de propiedades físico-químicas y sensoriales de jugos comerciales de arándano y sauco almacenados a 40°C.
C Busso Casati, V Sanchez, R Baeza, N Magnani, P Evelson, MC Zamora
Actas del Congreso de Ingeniería 2010. Argentina. Congreso Mundial y …, 2010
2010
Evaluation of color changes (instrumental and sensorial) of comercial pasteurized juices of Cranberry (arándano), Elderberry (sauco) and Blackcurrant (cassis) -from El Bolsón …
C Busso Casati, R Baeza, V Sanchez, MC Zamora
Actas del Congreso AIC 2010. Color and Food. From the Farm to the table …, 2010
2010
Glass transition temperatures and some physical and sensory changes in stored spray-dried encapsulated flavors.
B Casati Carolina, S Carolina, MC Zamora, C Jorge
2007
Obtención de productos deshidratados en base a frutos rojos y cerezas: Obtaining dehydrated products based on red fruits and cherries
R Baeza, V Sánchez, C Busso Casati
Editorial UMaza, 0
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–15