Micaela Ureta
Micaela Ureta
CIDCA UNLP CIC CONICET
Dirección de correo verificada de fcv.unlp.edu.ar
Título
Citado por
Citado por
Año
Quality attributes of muffins: Effect of baking operative conditions
MM Ureta, DF Olivera, VO Salvadori
Food and bioprocess technology 7 (2), 463-470, 2014
182014
Baking of muffins: Kinetics of crust color development and optimal baking time
MM Ureta, DF Olivera, VO Salvadori
Food and bioprocess technology 7 (11), 3208-3216, 2014
112014
Technological aspects of the production of fructo and galacto-oligosaccharides. Enzymatic synthesis and hydrolysis
GNG Martins, MM Ureta, EE Tymczyszyn, P Castilho, A Gomez-Zavaglia
Frontiers in Nutrition 6, 78, 2019
62019
Baking of sponge cake: Experimental characterization and mathematical modelling
MM Ureta, DF Olivera, VO Salvadori
Food and bioprocess technology 9 (4), 664-674, 2016
52016
Influence of baking conditions on the quality attributes of sponge cake
MM Ureta, DF Olivera, VO Salvadori
Food Science and Technology International 23 (2), 156-165, 2017
32017
Commercial characterization of madalenas: Relationship between physical and sensory parameters
MM Ureta, DF Olivera, VO Salvadori
Procedia Food Science 1, 994-1000, 2011
32011
Synthesis of fructo-oligosaccharides using grape must and sucrose as raw materials
MM Ureta, N Romano, E Kakisu, A Gómez-Zavaglia
Food Research International 123, 166-171, 2019
12019
Water transport during bread baking: Impact of the baking temperature and the baking time
MM Ureta, Y Diascorn, M Cambert, D Flick, VO Salvadori, T Lucas
Food Science and Technology International 25 (3), 187-197, 2019
12019
Energy requirements during sponge cake baking: Experimental and simulated approach
MM Ureta, SM Goñi, VO Salvadori, DF Olivera
Applied Thermal Engineering 115, 637-643, 2017
12017
Estudio del proceso de horneado de productos panificados dulces
MM Ureta
Universidad Nacional de La Plata, 2015
12015
Determinaciòn de Indicadores de calidad físicos y sensoriales de mamón en almíbar
NN Lovera, MM Ureta, DF Olivera
Publitec, 2013
12013
Influence of baking temperature on Madalenas’ quality
MM Ureta, DF Olivera, VO Salvadori
Proceedings of the VIII Congreso Iberoamericano de Ingeniería de Alimentos …, 2011
12011
Nutritional and technological properties of a quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) spray-dried powdered extract
N Romano, MM Ureta, M Guerrero-Sánchez, A Gómez-Zavaglia
Food Research International 129, 108884, 2020
2020
KINETIC MODELING OF MEAT COLOR EVOLUTION DURING HEATING
MM Ureta, DF Olivera, LI Segura, VO Salvadori, SM Goñi
Latin American Applied Research-An international journal 49 (2), 131-136, 2019
2019
Aplicación de ultrasonido en carnes: efecto sobre la calidad tecnológica
M Ureta, V Salvadori, D Olivera
Publitec, 2017
2017
Entrevista a la Dra. en Ingeniería (UNLP) María Micaela Ureta sobre su tesis doctoral:" Estudio del proceso de horneado de productos panificados dulces"
MM Ureta, MS Clavellino
Radio Universidad Nacional de La Plata, 2015
2015
Horneado de bizcochuelo: modelado de la transferencia de energía
MM Ureta, DF Olivera, VO Salvadori
III Jornadas de Investigación, Transferencia y Extensión de la Facultad de …, 2015
2015
María Micaela Ureta, Daniela F. Olivera
VO Salvadori
Determinación de indicadores de calidad físicos y sensoriales de mamón en almíbar.--p. 44-48
N Lovera, D Olivera, M Ureta
En: La Alimentación Latinoamericana.--Vol. 47, no. 306, 0
MODELADO DE LA TRANSFERENCIA DE ENERGÍA EN EL HORNEADO DE MADALENAS
MM Ureta, DF Olivera, VO Salvadori
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20