Seguir
Florencia Ortega
Florencia Ortega
Dirección de correo verificada de biol.unlp.edu.ar
Título
Citado por
Citado por
Año
Active composite starch films containing green synthetized silver nanoparticles
F Ortega, L Giannuzzi, VB Arce, MA García
Food Hydrocolloids 70, 152-162, 2017
1412017
Biobased composites from agro-industrial wastes and by-products
F Ortega, F Versino, OV López, MA García
Emergent Materials 5 (3), 873-921, 2022
882022
Sustainable and Bio-Based Food Packaging: A Review on Past and Current Design Innovations
F Versino, F Ortega, Y Monroy, S Rivero, OV López, MA García
Foods 12 (5), 1057, 2023
612023
Nanocomposite starch-based films containing silver nanoparticles synthesized with lemon juice as reducing and stabilizing agent
F Ortega, VB Arce, MA Garcia
Carbohydrate polymers 252, 117208, 2021
582021
Nanocomposite films with silver nanoparticles synthesized in situ: Effect of corn starch content
F Ortega, MA García, VB Arce
Food Hydrocolloids 97, 105200, 2019
462019
EXAFS and DFT study of the cadmium and lead adsorption on modified silica nanoparticles
VB Arce, RM Gargarello, F Ortega, V Romañano, M Mizrahi, ...
Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 151, 156-163, 2015
312015
Starch nanocomposite films: Migration studies of nanoparticles to food simulants and bio-disintegration in soil
F Ortega, P Sobral, JL Jios, VB Arce, MA García
Polymers 14 (9), 1636, 2022
72022
Principios generales de la toxicología
L Giannuzzi, F Ortega, EG Ventosi
Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas, 2018
62018
Efectos tóxicos de los plaguicidas, insecticidas organofosforados y carbamatos
L Giannuzzi, F Ortega, EG Ventosi
Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas, 2018
12018
Materiales biodegradables con nanopartículas de plata con capacidad antimicrobiana para mejorar los procesos de conservación de alimentos.
F ORTEGA
Universidad Nacional de La Plata, 2021
2021
Materiales biodegradables con nanopartículas de plata con capacidad antimicrobiana para mejorar los procesos de conservación de alimentos
F Ortega
Universidad Nacional de La Plata, 2021
2021
Estudio del contenido de agnps obtenidas por diferentes métodos en materiales de almidón de maíz usados como envases de alimentos
F Ortega, MA Garcia, VB Arce
Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ingeniería, 2021
2021
Disposición de tóxicos
L Giannuzzi, F Ortega, EG Ventosi
Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas, 2018
2018
Toxicidad presentada por medicamentos
DY Sedan, GE Mastrantonio Garrido, F Ortega, EG Ventosi
Editorial de la Universidad Nacional de La Plata, 2018
2018
Agente tóxicos particulares
D Andrinolo, DY Sedan
Universidad Nacional de La Plata, 2018
2018
Envases activos nanocompuestos para la conservación de un producto lácteo
F Ortega, VB Arce, MA García
VI Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (Córdoba …, 2016
2016
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–16