Influence of storage conditions on phenolic compounds stability, antioxidant capacity and colour of freeze-dried encapsulated red wine DF Rocha-Parra, MC Lanari, MC Zamora, J Chirife Lwt 70, 162-170, 2016 | 91 | 2016 |
The influence of different air-drying conditions on bioactive compounds and antioxidant activity of berries MC Bustos, D Rocha-Parra, I Sampedro, S de Pascual-Teresa, AE León Journal of Agricultural and Food Chemistry 66 (11), 2714-2723, 2018 | 78 | 2018 |
Application of hedonic dynamics using multiple-sip temporal-liking and facial expression for evaluation of a new beverage D Rocha-Parra, D García-Burgos, S Munsch, J Chirife, MC Zamora Food Quality and Preference 52, 153-159, 2016 | 38 | 2016 |
Chemical characterization of an encapsulated red wine powder and its effects on neuronal cells D Rocha-Parra, J Chirife, C Zamora, S de Pascual-Teresa Molecules 23 (4), 842, 2018 | 15 | 2018 |
Influence of information, gender and emotional status for detecting small differences in the acceptance of a new healthy beverage DR Parra, M Galmarini, J Chirife, MC Zamora Food Research International 76, 269-276, 2015 | 14 | 2015 |
Comparison between discrete and continuous analysis of facial expressions, elicited by bitter‐tasting beverages in overweight and healthy‐weight individuals FG Diego Rocha-Parra, David García-Burgos, Luciana León, María Clara Zamora International Journal of Food Science and Technology, 2021 | 3 | 2021 |
Desarrollo de una bebida en polvo conteniendo los polifenoles del vino tinto: caracterización fisicoquímica y sensorial DF Rocha Parra Universidad Nacional de La Plata, 2017 | 2 | 2017 |
Drying/encapsulation of red wine to produce ingredients for healthy foods IJA Gaona, D Rocha-Parra, MC Zamora, J Chirife Wine studies 2, 2023 | 1 | 2023 |
Obtención y caracterización de los sobrenadantes resultantes de la biotransformación de subproductos industriales por Lactobacillus casei M Tello Sandoval, D Diesser, N Bongiovani, AF Rocha Parra, J Hurtado, ... | | 2022 |
Utilización de subproductos agroindustriales del Alto Valle de Río Negro como fuente de fibra para barritas energéticas F Iturmendi, JI Laiglecia, MC Tarifa, N Bongiovani, AF Rocha Parra, ... | | 2021 |
Estudio fisicoquímico, contenido de polifenoles y análisis microbiológico en diferentes caldos de sidra norpatagónicas DF Rochaparra, NS Bongiovani, MC Tarifa, AF Rochaparra, I Colin, ... Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y …, 2021 | | 2021 |
Influencia de la esterilización sobre cambios en composición fisicoquímica, y propiedades de hidratación en orujo de manzana AF Rocha Parra, DF Rocha Parra, MC Tarifa, NS Bongiovani, JB Hurtado, ... | | 2021 |
Evaluación del potencial de subproductos de la industria frutícola como sustrato de crecimiento de Lactobacillus rhamnosus MC Tarifa, J Hurtado, AF Rocha Parra, N Bongiovani, D Rocha Parra, ... | | 2021 |
Análisis discreto vs continuo de expresiones faciales generadas por bebidas amargas en grupos poblacionales de diferente IMC (Índice de masa corporal) DF Rocha-Parra, L Leon, F Gentico, D Garcia-Burgos, MC Zamora Galoá, 2020 | | 2020 |
The Influence of Different Air-Drying Conditions on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Berries MC Bustos Shmidt, DF Rocha Parra, I Sampedro, SP Teresa, AE Leon American Chemical Society, 2018 | | 2018 |
Drying/encapsulation of red wine to produce ingredientes for healthy foods IJ Alvarez Gaona, DF Rocha Parra, MC Zamora, J Chirife PAGEPress, 2017 | | 2017 |
Efecto sobre las especies reactivas de oxigeno (ROS) de desalcoholizados de vino tinto y sidra en una linea celular neuronal SH-SY5Y D Rocha-Parra, J Chirife, C Zamora, S Pascual-Teresa | | 2017 |