Seguir
Roy Urvieta
Roy Urvieta
Catena Institute of Wine
Dirección de correo verificada de catenainstitute.com - Página principal
Título
Citado por
Citado por
Año
Phenolic and sensory profiles discriminate geographical indications for Malbec wines from different regions of Mendoza, Argentina
R Urvieta, F Buscema, R Bottini, B Coste, A Fontana
Food chemistry 265, 120-127, 2018
692018
Terroir and vintage discrimination of Malbec wines based on phenolic composition across multiple sites in Mendoza, Argentina
R Urvieta, G Jones, F Buscema, R Bottini, A Fontana
Scientific reports 11 (1), 2863, 2021
312021
Phenolic characterization of Cabernet Sauvignon wines from different geographical indications of Mendoza, Argentina: effects of plant material and environment
F Muñoz, R Urvieta, F Buscema, M Rasse, A Fontana, F Berli
Frontiers in Sustainable Food Systems 5, 700642, 2021
102021
Classification of Cabernet Franc Wines from Different Geographical Indications of Mendoza, Argentina, by Descriptive Sensory Analysis and Phenolic Profiles
F Muñoz, R Urvieta, A Catania, F Buscema, F Berli, A Fontana
ACS Food Science & Technology 3 (8), 1334-1343, 2023
12023
Tracing the origin of Argentine Malbec wines by sensometrics
R Urvieta, H Heymann, A Cantu, A Catania, F Buscema, R Bottini, ...
npj Science of Food 8 (1), 14, 2024
2024
Caracterización fenólica de bayas y vinos Cabernet Franc de distintos terroir de Mendoza
FA Muñoz, M Rasse, AR Fontana, RA Urvieta, F Buscema, FJ Berli
Asociación Universidades Grupo Montevideano, 2019
2019
Tipicidad fenólica y sensorial del Malbec argentino
RA Urvieta
Universidad de Buenos Aires, 2015
2015
Metabolomic discrimination of grapevine water status for Chardon-nay and Pinot noir
S Nicolas, B Bois, M Harir, M Lucio, R Urvieta, F Buscema, O Mathieu, ...
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–8