Seguir
Andrea M. Reyes Jara
Andrea M. Reyes Jara
Investigadora posdoctoral/ Docente en la Facultad de Ciencias Exactas (UNLP)
Dirección de correo verificada de quimica.unlp.edu.ar
Título
Citado por
Citado por
Año
Hot water treatments performed in the base of the broccoli stem reduce postharvest senescence of broccoli (Brassica oleracea L. var italica) heads stored at 20°C
MA Perini, IN Sin, AMR Jara, MEG Lobato, PM Civello, GA Martínez
LWT 77, 314-322, 2017
522017
Preparation of soy protein hydrolysates with antioxidant activity by using peptidases from latex of Maclura pomifera fruits
AMR Jara, CS Liggieri, MA Bruno
Food chemistry 264, 326-333, 2018
332018
Effects of hormonal and physical treatments on the expression of a putative chlorophyll b reductase gene (BoNYC1) during postharvest senescence of broccoli
AM Reyes Jara, ME Gómez-Lobato, PM Civello, GA Martínez
Postharvest Biology and Technology 147, 107-112, 2019
182019
Phenylalanine ammonia lyase is more relevant than Chalcone synthase and Chalcone isomerase in the biosynthesis of flavonoids during postharvest senescence of broccoli
AM Reyes Jara, ME Gomez Lobato, PM Civello, GA Martínez
Journal of Food Biochemistry 46 (2), e14054, 2022
152022
The time of the day to harvest affects the degreening, antioxidant compounds, and protein content during postharvest storage of broccoli
V Casajús, A Reyes Jara, G Gergoff, M Gómez Lobato, P Civello, ...
Journal of food biochemistry 43 (7), e12904, 2019
132019
Expression of BoNOL and BoHCAR genes during postharvest senescence of broccoli heads
AM Reyes Jara, ME Gómez‐Lobato, PM Civello, GA Martínez
Journal of the Science of Food and Agriculture 101 (4), 1629-1635, 2021
32021
Peptidases from Maclura pomifera for preparation of food protein hydrolysates: purification by single-step chromatography and characterization of Pomiferin I
AM Reyes Jara, MA Corrons, L Salese, CS Liggieri, MA Bruno
Applied Biochemistry and Biotechnology 193 (3), 619-636, 2021
32021
Análisis de la expresión de genes asociados a las vías metabólicas de degradación de clorofilas y síntesis de compuestos flavonoides en brócoli durante la postcosecha
AM Reyes Jara, GA Martínez, ME Gómez Lobato
Investigación Joven 6, 2019
12019
Empleo de peptidasas de Maclura pomifera (raf.) Schneid (moraceae) en la liberación de péptidos bioactivos con aplicación en la industria alimentaria
AMR Jara, MA Bruno, G Garrote
Investigación Joven 10 (3), 247-248, 2023
2023
Effect of Aloe vera gel coating on organoleptic and nutritional quality of minimally processed carrot
A Leon, V Logegaray, V Casajús, M Perini, AB Lourenco, C Salinas, ...
Food Science and Technology International, 10820132231199509, 2023
2023
Empleo de peptidasas de Maclura pomifera (Raf.) Schneid (Moraceae) en la liberación de péptidos bioactivos con aplicación en la industria alimentaria.
AM Reyes Jara, MA Bruno, G Garrote
Investigación Joven 7 (2), 270-271, 2020
2020
Análisis de la calidad organoléptica y nutricional durante la postcosecha de brócoli (Brassica oleraceae): evaluación de metabolismos asociados
AM Reyes Jara
Universidad Nacional de La Plata, 2020
2020
Caracterización del sistema proteolítico de Maclura pomifera y su aplicación en la obtención de hidrolizados de soja con actividad antioxidante
AM Reyes Jara
Universidad Nacional de La Plata, 2015
2015
Employment of Maclura pomifera serine proteases in the preparation of soy protein hydrolysates containing antioxidant peptides
A Reyes Jara, C Liggieri, M Bruno
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–14